User Login    
 + Register
  • Main navigation
Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!
Who's Online
9 user(s) are online (6 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 9

more...
Donation
If you like NovaSmart modules & hack, please donate some money. We will use the money to pay out programmer for "extra hour " job so your favorite modules/hack will get updated.


for



* Credit card also accepted through paypal

Total Donation so far: USD$45.00
Alexa Ranking
   All Posts (killserv)




Re: blank page by submit new article
Just popping in
Joined:
2010/4/27 13:58
Group:
Registered Users
Posts: 5
Level : 1; EXP : 34
HP : 0 / 8
MP : 1 / 234
Offline
it works!!!!!
i edited AMS/include/functions.inc.php function AMS_SEO_friendlyURLIsEnable to return allways FALSE
and it WORKS
THX!!!!

can you edit my post and delete my ip's please!

Posted on: 2010/5/11 23:56
Transfer the post to other applications Transfer


Re: blank page by submit new article
Just popping in
Joined:
2010/4/27 13:58
Group:
Registered Users
Posts: 5
Level : 1; EXP : 34
HP : 0 / 8
MP : 1 / 234
Offline
two questions:
1) i can't edit my post and I have posted ip's can you delete all my ip's in logg
2) i dont know how to remove SEO
i have renamed all files in AMS/. with name SEO*
if i then go to submit i become this message:


but it does nothing more..

with temp ftp and admin account i can't do this now
i must speak with the "boss" and check if he give's it to you

Posted on: 2010/5/11 23:19
Transfer the post to other applications Transfer


Re: blank page by submit new article
Just popping in
Joined:
2010/4/27 13:58
Group:
Registered Users
Posts: 5
Level : 1; EXP : 34
HP : 0 / 8
MP : 1 / 234
Offline
If I turn on "debug on in neu window" xoops_admin-preferences-debug
and the go to ams/submit I don't become any message
or you mean I must turn on "debug smart templates"?
but here i become no messages too
only on "AMS level" I become messages and this are:

Posted on: 2010/5/4 11:25
Transfer the post to other applications Transfer


Re: blank page by submit new article
Just popping in
Joined:
2010/4/27 13:58
Group:
Registered Users
Posts: 5
Level : 1; EXP : 34
HP : 0 / 8
MP : 1 / 234
Offline
soory but that was my first idea and it dont woked
and i have translated AMS english files into polish

g.

Posted on: 2010/4/29 11:57
Transfer the post to other applications Transfer


blank page by submit new article
Just popping in
Joined:
2010/4/27 13:58
Group:
Registered Users
Posts: 5
Level : 1; EXP : 34
HP : 0 / 8
MP : 1 / 234
Offline
Hallo

i use xoops 2.4.4 an ams 3.0 seo final
and i localized all into polish.
i can admin all options for ams but when i will submit new article i allways become only blank page
no erros or anything
can you help?
my site is www(dot)polonia-it(dot)org

p.s.
sorry for my english

Posted on: 2010/4/27 14:03
Transfer the post to other applications Transfer



 Top